Onderhoud van de riolering

Onderhoud aan het riool is belangrijk om ongemakken zoals een verstopte riolering te voorkomen. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen. Als je een nare lucht ruikt of het water niet meer goed doorloopt, ben je namelijk vaak al te laat. Met onze rioolservice inspecteren we het riool en reinigen we deze als dat nodig is. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om ongemakken als gevolg van een verstopte riolering. 

Riool_1.jpg
24-7 calamiteitenservice.jpg

Riool ontstoppen

Is de riolering verstopt? Dan is dat erg vervelend. Helemaal in bijvoorbeeld een bedrijfspand, waar direct meerdere mensen last hebben van dit ongemak en de riolering ook nog eens lastig te detecteren is. Wanneer ontstoppen met een plopper of soda niet werkt, zit de ontstopping mogelijk al te diep. Voorkom schade aan de riolering en schakel Hofkens HIG in! Onze vakkundige Allesreinigers weten hoe ze de verstopping goed en snel moeten verhelpen. Met onze 24/7 calamiteitenservice staan we dag en nacht voor je klaar.

Camera inspectie en rioolreparatie

Bij Hofkens HIG staat veiligheid en kwaliteit voorop. Onze Allesreinigers zijn dan ook in staat om, zowel binnen als buiten gebouwen, de rioolinspecties uit te voeren. Deze rioolinspectie wordt grondig uitgevoerd met een professionele rioolcamera, die reikt tot aan de gemeentelijke aansluiting. Zo gaan we heel gericht op zoek naar eventuele problemen in het riool. Onze Allesreinigers zijn in staat om op basis van de camerabeelden eventuele problemen te herkennen. Door een speciale zender, die op de centimeter nauwkeurig aangeeft waar het probleem zich bevindt, kunnen ze vervolgens de ernst van de situatie goed inschatten. Op basis van deze gegevens weten we hoe het probleem gericht verholpen kan worden of waar de riolering moet worden gerepareerd of vernieuwd.

Ontstoppen straatkolken en dakgotenreiniging

Wanneer het veel regent, is de afvoer van regenwater belangrijk. Je wilt tenslotte niet dat dit op een terrein of in de dakgoot achterblijft. Op den duur kan dit namelijk leiden tot verstoppingen en schade, zoals lekkages. Onder onze rioolservice behoort ook het ontstoppen van straatkolken en reinigen van dakgoten. Zo wordt de hemelwaterafvoer hersteld. 

24/7 calamiteitenservice

 

Is het te laat voor rioolservice en heb je last van een calamiteit? Neem dan contact op met onze 24/7 calamiteitenservice via 0162 45 94 40. Bij vervelende situaties zoals een verstopte riolering of een overstroming, komen zij direct in actie. Ben je er snel bij? Dan kan erger vaak voorkomen worden!

  • Team van Allesreinigers is snel op locatie.
  • Wij krijgen alles schoon.
  • Kwaliteit en veiligheid voorop.
  • We staan 24/7 voor je klaar.

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer