Bovengrondse container reiniging

Dagelijks worden er binnen diverse branches grote hoeveelheden materialen opgeslagen of weggegooid. Om de kwaliteit van opgeslagen stoffen en een goede werking van de opslag- of afvalcontainers te garanderen, moeten ook de containers gereinigd worden. Methoden voor containerreiniging zijn vacuümreiniging of hogedrukreiniging. Bij het reinigen van containers gaat het om bovengrondse containers, zoals vervoer- en opslagcontainers.

Welke stoffen deze container ook bevat: onze Allesreinigers weten hier wel raad mee. Zij beschikken over de vereiste ervaring, materialen en certificeringen om opslagcontainers op een veilige manier te reinigen. Zo garanderen wij kwaliteit!

Ondergrondse_container.jpg

Levering van opslag

Ter ondersteuning van onze industriele werkzaamheden, kunnen we ook verschillende typen tijdelijke containers leveren. Dit is een korte, passende oplossing bij calamiteiten. Hofkens HIG kan dan een uitkomst bieden bij het leveren van:

  • Vloeistof opslagtanks
  • Watertanks
  • Ontwateringscontainers

Plan op maat

Iedere klus vraagt om een andere methode. Daarom komen wij, voordat we aan de slag gaan, eerst op locatie. Daar beoordelen we de aanvraag, bepalen we de uit te voeren werkzaamheden en welk materieel we hiervoor nodig hebben. Zo weet je zeker dat je een op maat gemaakt plan krijgt, speciaal gericht op jouw bedrijf en branche. Bij Hofkens HIG snappen we dat de reinigingsklus niet alleen goed moet gebeuren, maar ook binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek. Want hoe eerder je de containers weer in gebruik kunt nemen, hoe beter. Daarom ontzorgen wij jou volledig: we reinigingen op een veilige, vakkundige manier, voeren afvalstoffen af en zorgen dat de werkzaamheden zo snel mogelijk weer hervat kunnen worden. Dat is wat je van ons mag verwachten!

24/7 CALAMITEITEN SERVICE

 

Hofkens HIG staat 24/7 voor je klaar. Onze Allesreinigers komen bij calamiteiten meteen in actie om het probleem te verhelpen. Heb je een calamiteit of wil je meer informatie over onze werkzaamheden? Vul dan het formulier in of neem contact op via 0162 45 94 40.

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer