Hofkens HIG: gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Roosendaal.

Wij zijn de Allesreinigers onder de schoonmaakbedrijven, al meer dan 62 jaar. Wij halen nergens onze neus voor op. Schoonmaken zit ons in het bloed. Van reguliere schoonmaak tot industriële reiniging. Wij deinzen nergens voor terug en steken de handen graag uit de mouwen. Op zoek naar een bedrijf voor de reguliere schoonmaak in Roosendaal voor jouw bedrijfspand of kantoor? Schakel dan Hofkens HIG in als ervaren schoonmaakbedrijf. Wij verzorgen de reguliere schoonmaak van jouw bedrijf in de regio Roosendaal.

Auto’s Hofkens HIG.jpg

REGULIERE SCHOONMAAK IN ROOSENDAAL

Hofkens HIG is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Roosendaal. Wij werken volgens een afgestemd werkprogramma om zo de reguliere schoonmaak te verzorgen. Zo zorgen we ervoor dat ruimtes niet alleen schoon worden, maar vooral ook blijven. Onze Allesreinigers hebben oog voor detail en werken uitsluitend met de beste materialen. Hofkens HIG is gespecialiseerd in uiteenlopende werkzaamheden voor jouw schoonmaak in Roosendaal. Onder deze werkzaamheden vallen onder andere:

  • Stof afnemen

  • Stofzuigen

  • Stofwissen

  • Moppen

  • Prullenbakken legen

  • Inventaris schoonmaken

  • Sanitair schoonmaken

DAGELIJKS EN PERIODIEK SCHOONMAAK IN ROOSENDAAL

Op kantoren of een school, in kleedkamers, toiletten of een trappenhuis. Overal waar wordt gewerkt, gesport en geleefd, ontstaat er vuil en stof. Wij komen dit graag voor je schoonmaken. Hofkens HIG biedt niet alleen reguliere schoonmaakwerkzaamheden op maat in Roosendaal maar ook in Den BoschBreda en Tilburg. Onze Allesreinigers werken in vaste teams. Zo dragen wij zorg voor jouw visitekaartje, want dat is namelijk ook óns visitekaartje. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Roosendaal die jouw schoonmaakwerk uit handen neemt? Dan ben je bij Hofkens HIG aan het juiste adres. Voor al het reguliere schoonmaak in Roosendaal hebben wij een passende oplossing. Heb je vragen over een specifieke reinigingsklus? Bekijk dan onze overige diensten of neem contact met ons op.

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

 

Onze Allesreinigers zijn 24/7 inzetbaar voor de uitvoering van industriele werkzaamheden, reiniging in de food of reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Heb je een calamiteit of moet er direct actie ondernomen worden om eventuele schade te beperken? Bel voor direct contact naar 0162 45 94 40. Wij staan voor je klaar!

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer