Spoorbaan reinigen

Bij schoonmaak van en rondom spoorwegen is veiligheid cruciaal. Alles moet vlekkeloos verlopen binnen een kort tijdsbestek. Werken aan het spoor doen we dat tijdens de buitendienstregeling. Maar dat betekent ook dat wanneer de treinen weer gaan rijden, de reiningsklussen ook voltooid moeten zijn. Daarnaast is werken op en rondom het spoor een vakkundige klus waarbij veiligheid van levensbelang is. De Allesreinigers van Hofkens HIG zijn dan ook gecertificeerd volgens SIR. Zo weet je zeker dat we veilig te werk gaan, gebruikmaken van de juiste materialen en werken volgens een strikt plan van aanpak. 

Spoorwegen.jpg

Spoorwegen en Tunnelreiniging

Bij het reinigen van spoorwegen en tunnels pakken we alles aan! We verwijderen graffiti, reinigen betonblokken, maken vluchtwegen en bordessen mos- en algvrij, ruimen kadavers, maken alles sneeuwvrij en reinigen glas en gevels. Daarnaast zijn wij ook goed getraind om het redaspoor met hoge druk te reinigen. De meest voorkomende methode voor tunnelreiniging is stoomcleanen. Afhankelijk van jouw wensen, bepalen we de meest efficiënte en effectieve aanpak. Onze Allesreinigers zijn opgeleid om te werken onder de meest zware omstandigheden en volgens strikte veiligheidsnormen. Zo kun je erop vertrouwen dat de reiniging succesvol wordt uitgevoerd.

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

Is er sprake van een calamiteit? Dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom staan de Allesreinigers van Hofkens HIG dag en nacht voor je klaar. Of het nu gaat om wateroverlast, schade aan een pand, een verstopping of een andere onverwachte calamiteit: onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Zelfs op feestdagen! Wil je gebruik maken van onze 24/7 calamiteitenservice? Bel dan naar 0162 45 94 40 en we lossen het op!

Succesverhalen

Succesverhaal WonenBreburg.jpg

Woningcomplex reiniging bij WonenBreburg

We begonnen onze samenwerking met WonenBreburg met woningcomplex reiniging van één perceel. In de tussentijd hebben we dit uitgebouwd tot een tweede perceel in Breda. Dat is natuurlijk het ultieme bewijs dat het accuraat en adequaat handelen van Hofkens HIG heeft geresulteerd in deze mooie gunning en een langdurige samenwerking.

Nill’s zwartwit.jpg

Foodreiniging bij Hill's

De communicatie met Hill's verloopt goed en nodige zaken worden door beide partijen opgepakt. We schakelen snel en pakken door. Dat is echt de kracht. En de ultieme beloning is natuurlijk dat je in de afgelopen jaren wederzijds vertrouwen hebt opgebouwd, wat heeft geresulteerd in een langdurige samenwerking. 

Clauscentrale zwartwit.jpg

Revisiestops bij Clauscentrale Maasbracht

In 2018 begonnen we met onze werkzaamheden bij de Clauscentrale. Een collega startte met Housekeeping en Corvee werkzaamheden, onder supervisie van de klant. We bezochten de locatie vaak om te controleren of alles naar wens was. Door grote tevredenheid kwamen er in de loop der tijd steeds meer opdrachten bij. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ondersteunt Hofkens HIG met revisiesets van drie centrales, waar we diverse werkzaamheden uitvoeren.