Graffiti verwijderen

Graffiti op je muur: een zeer onaangename verrassing! Het liefst wil je de graffiti zo snel mogelijk verwijderen. Maar het schoonmaken van graffiti op muren en kozijnen is werk voor een echte vakman. Wat je namelijk wil voorkomen, is dat je bedrijfspand, schuur, garage of de gevel van je woning blijvend beschadigd raakt. Bij Hofkens HIG weten we daar wel raad mee. Onze specialisten hebben alle kennis en jarenlange ervaring om graffiti snel en zorgvuldig te verwijderen.

Riolering Hofkens HIG.jpg

Hoe wordt graffiti verwijderd?

Er bestaan verschillende manieren om graffiti te verwijderen. Afhankelijk van het materiaal van de gevel, de hoeveelheid graffiti en hoelang de graffiti al aanwezig is, wordt de meest geschikte reinigingstechniek toegepast. Met als doel: de graffiti zorgvuldig verwijderen, zonder muren of kozijnen te beschadigen. In de meeste gevallen wordt graffiti verwijderd met een hogedrukspuit of door zandstralen. Ook wordt er in sommige gevallen gebruik gemaakt van speciale reinigingsmiddelen. Ervaar je vaker overlast door graffiti? Dan raden wij aan de gevel te impregneren. Zo is hij in de toekomst beter beschermd tegen alle soorten vuil, waaronder graffiti.

De voordelen per techniek

  • Hogedruk: uiterst milieuvriendelijke oplossing door enkel gebruik van heet water.
  • Zandstralen: extra effectief bij hardnekkig vuil.
  • Reinigingsmiddelen: lost vuil en graffiti snel op, zonder kozijnen en gevels te beschadigen.

Welke techniek het meest geschikt is, verschilt per situatie. Soms blijkt de graffiti extra hardnekkig, doordat deze bijvoorbeeld al dieper in het materiaal is getrokken. In alle gevallen kiezen we voor de meest efficiënte methode en ligt onze focus op het snel, veilig en milieuvriendelijk verwijderen van de graffiti. Graag adviseren wij over de mogelijkheden.

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

 

Hofkens HIG is een echt familiebedrijf. Al jarenlang zijn we actief in de schoonmaakbranche. Ons ‘oranje bloed’ kruipt waar het niet gaan kan. De meest complexe schoonmaakklussen zien wij als een uitdaging en ons team van Allesreinigers staat 24/7 voor je klaar. Wil je advies over het verwijderen van graffiti? Of moeten we meteen aan de slag? Vul dan het formulier in of bel met 0162 45 94 40.

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer