Schoonmaak voor recreatie en leisure

Schoonmaak binnen de recreatie moet vakkundig en snel gebeuren. Een goed voorbeeld zijn vakantiehuisjes. Deze moeten zo snel mogelijk weer gereed zijn voor nieuwe gasten, maar wel tot in de puntjes schoongemaakt zijn. Of een sporthal waar familie en vrienden hun team komen aanmoedigen. Gasten komen op deze plekken om van hun vrije tijd te genieten en te ontspannen. Bij Hofkens HIG dragen we bij aan een prettige ervaring door te zorgen voor een schone en frisse omgeving. Onze Allesreinigers hebben oog voor detail, gaan snel te werk en snappen de beleving die gasten willen ervaren. Daarom doen zij er alles aan om hun steentje bij te dragen met onze diensten:

 

  • Sanitaire dienstverlening
  • Event cleaning
  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Dakenreiniging
  • Dakgotenreiniging
  • Koolfilters zwembaden reinigen
Wellness Hofkens HIG.jpg

Event cleaning

Tijdens evenementen ontvang je in korte tijd ontzettend veel bezoekers. Het evenemententerrein, of dit nu binnen of buiten is, moet dan ook tijdens het evenement regelmatig goed gereinigd worden. Bovendien is het zaak dat het terrein naderhand ook goed schoon achtergelaten wordt. Schakel daarom een professionele partij in die hiervoor zorg draagt. Hofkens HIG is specialist als het gaat om event cleaning en weet van aanpakken. Onze Allesreinigers voldoen aan de hoge normen die worden gesteld aan het schoonmaken tijdens evenementen, die vaak plaatsvinden nabij recreatiegebieden. Met een vast team komen we op locatie en nemen we diverse werkzaamheden uit handen. Denk bijvoorbeeld aan het ruimen van afval, maar ook het bijhouden van het sanitair. 

Sanitaire dienstverlening

Sanitaire dienstverlening gaat niet alleen om het reinigen van het sanitair, maar om alle aanvullende diensten die hierop aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan het bijvullen van handdoekdispensers, verversen van luchtverfrissers, aanvullen van toilettenrollen, legen van hygiëne containers en bijvullen van zeepdispensers. Voor recreatie en leisure is dit natuurlijk gewenst, om bezoekers van alle gemakken te voorzien. Schakel daarom een professionele partij in die weet hoe ze dit aan moeten pakken.

Glasbewassing

Met glasbewassingen zorgen we dat raampartijen in sporthallen of vakantiehuisjes weer schoon worden. Het is een flinke klus die professioneel uitgevoerd moet worden. Onze Allesreinigers zijn vakmensen die precies weten hoe ze goed en veilig te werk moeten gaan. Ze zijn voorzien van de beste schoonmaakproducten en geschikte materialen, zoals ladders. Bovendien is al het materiaal gekeurd, waardoor ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en er op verantwoorde wijze schoongemaakt kan worden.

Gevelreiniging

Door weersomstandigheden kunnen gevels hun charme verliezen. Regen en wind zorgt in de loop der tijd voor een viezige aanslag. Om bezoekers een goede eerste indruk te geven, wil je natuurlijk wel dat je gebouw er schoon uitziet. Dit begint bij de buitenkant. Hofkens HIG weet hoe ze jouw gevel op de juiste manier moeten reinigen. We letten hierbij op de ondergrond van de gevel en stemmen onze producten en methode hierop af. 

Schoonspuiten beelden

Een andere veelvoorkomende dienst, bijvoorbeeld bij golfparken, is het schoonspuiten van beelden. Deze dienen ter decoratie op het terrein, maar worden door weersomstandigheden snel vuil. Door regen en wind verkleuren de beelden of ontstaat er een aanslag op. Met behulp van hogedrukreiniging spuiten we de beelden schoon en ziet het terrein er weer netjes uit.

Beelden schoonspuiten Hofkens HIG.jpg

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

Is er sprake van een calamiteit? Dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom staan de Allesreinigers van Hofkens HIG dag en nacht voor je klaar. Of het nu gaat om wateroverlast, schade aan een pand, een verstopping of een andere onverwachte calamiteit: onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Zelfs op feestdagen! Wil je gebruik maken van onze 24/7 calamiteitenservice? Bel dan naar 0162 45 94 40 en we lossen het op!

Succesverhalen

Succesverhaal WonenBreburg.jpg

Woningcomplex reiniging bij WonenBreburg

We begonnen onze samenwerking met WonenBreburg met woningcomplex reiniging van één perceel. In de tussentijd hebben we dit uitgebouwd tot een tweede perceel in Breda. Dat is natuurlijk het ultieme bewijs dat het accuraat en adequaat handelen van Hofkens HIG heeft geresulteerd in deze mooie gunning en een langdurige samenwerking.

Nill’s zwartwit.jpg

Foodreiniging bij Hill's

De communicatie met Hill's verloopt goed en nodige zaken worden door beide partijen opgepakt. We schakelen snel en pakken door. Dat is echt de kracht. En de ultieme beloning is natuurlijk dat je in de afgelopen jaren wederzijds vertrouwen hebt opgebouwd, wat heeft geresulteerd in een langdurige samenwerking. 

Clauscentrale zwartwit.jpg

Revisiestops bij Clauscentrale Maasbracht

In 2018 begonnen we met onze werkzaamheden bij de Clauscentrale. Een collega startte met Housekeeping en Corvee werkzaamheden, onder supervisie van de klant. We bezochten de locatie vaak om te controleren of alles naar wens was. Door grote tevredenheid kwamen er in de loop der tijd steeds meer opdrachten bij. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ondersteunt Hofkens HIG met revisiesets van drie centrales, waar we diverse werkzaamheden uitvoeren.