Succesverhaal Hill's

Hill’s is producent van honden- en kattenvoeders. Zij willen dat iedereen ter wereld weet dat hun dierenvoeding het beste voeder is dat je als eigenaar kunt kopen voor je huisdier. Het is daarom niet verrassend dat de hygiëne standaarden tijdens hun productieproces extreem hoog liggen. Hofkens HIG werkt sinds 2017 met Hill’s samen en ons team van Allesreinigers weet precies hoe ze hen van de juiste service en kwaliteit moeten voorzien.

Hill’s succesverhaal.jpg

AANPAK VOLGENS EEN DOORDACHT WERKPLAN

Werkplan als uitgangspunt

Bij de start van onze samenwerking namen we de werkzaamheden over van een ander schoonmaakbedrijf. Dit deden we aan de hand van een werkplan, dat door Hill’s was opgesteld. In het werkplan stonden onder andere de werkzaamheden die we moesten uitvoeren en binnen welk tijdsbestek dit moest gebeuren. Nog voordat we aan de slag gingen, hebben we dit werkplan aandachtig gecontroleerd. Zo wisten we zeker dat we op de juiste manier van start gingen. Want een goed begin ...

Aanpakken en aandacht

Kijkend naar de samenwerking tot nu toe zijn er twee sleutelwoorden; aanpakken en aandacht. We gaan gericht te werk, hebben een duidelijke verdeling van werkzaamheden en bewaken het kwaliteitsniveau door middel van tweewekelijks contact. Met het team van Hofkens HIG pakken we de ene kant van de fabriek aan, waarbij we werkzaamheden uitvoeren als stofzuigen, desinfecteren en ongediertewering. Daarnaast testen we tussendoor of de hygiëne waardes optimaal blijven. Stuk voor stuk zijn dit essentiële zaken, omdat je te maken hebt met food productie en strenge hygiëne eisen. Samen met een ander schoonmaakbedrijf dat verantwoordelijk is voor de andere kant van de fabriek, zorgen we voor een schone en veilige omgeving binnen de gehele organisatie.

Doelgericht aan de slag

Bij Hill’s was de behoefte duidelijk. Dus onze aanpak ook! Iedereen uit het team heeft zijn eigen taken. Zo is iemand verantwoordelijk voor de ongediertebestrijding, waarbij het niet alleen draait om alert zijn en opsporen, maar ook om adviseren op basis van signalementen. Daarnaast is er een deel van het team verantwoordelijk voor calamiteiten die optreden tijdens de productie, zoals zogeheten ‘spills’. Daardoor worden onvoorziene zaken snel opgelost en wordt het productieproces snel hervat. De rest van het team heeft zijn eigen werkprogramma dat afgewerkt wordt in verschillende ruimtes op locatie. Kortom; Hofkens HIG is van begin tot eind betrokken en is verantwoordelijk voor een schoon en gestroomlijnd proces.

logo.svg
Niels Zinjel
“Hill’s is een fijne organisatie om mee samen te werken. De lijnen zijn kort en de communicatie is goed. De betrokkenheid en kwaliteit vormen de absolute basis.”