Het reinigen van woningcomplexen

Een woningcomplex bevat veel ruimtes waar continu mensen doorheen lopen. Doordat mensen over trappen lopen, de lift in- en uitstappen en continu door de voordeur naar binnen en naar buiten gaan, worden deze ruimtes vaak snel vies. Om ervoor te zorgen dat bezoekers toch een goede eerste indruk krijgen van een gebouw, kan het woningcomplex periodiek worden schoongemaakt. De Allesreinigers van Hofkens HIG verzorgen de reininging van verschillende gebouwen. Van kleine appartementencomplexen tot grote bedrijven; wij krijgen alles schoon.

Woningcomplexreiniging_1.jpg
imop.jpg

Reinigingsmethoden voor woningcomplexen

Afhankelijk van het nodige onderhoud en eventuele specifieke wensen, bepalen we welke werkzaamheden we verrichten. Zo kunnen we verschillende verdiepingen afstoffen, tegels moppen of vloeren schrobben. Doordat onze Allesreinigers beschikken over de juiste certificaten, weten ze welke aanpak voor welk type ruimte het beste werkt:

 

  • Schrobzuigmachines; voor het reinigen van grote oppervlaktes, waarbij het water direct wordt opgezogen.
  • I-mop; een kleinere, compacte schrobzuigmachine die door het lichte gewicht zeer gebruiksvriendelijk is.
  • Borstelen en vegen; voor de grovere werkzaamheden waarbij de vloer geborsteld wordt.

Vloeronderhoud

In woningcomplexen lopen dagelijks vele mensen in en uit. Niet alleen het reinigen van vloeren is daarom belangrijk, maar ook het onderhoud ervan. Door een vloer goed te onderhouden zorg je namelijk dat deze veel langer meegaat. Daarom brengen onze Allesreinigers na het reinigen van de vloer een speciale waslaag aan. Deze laag zorgt voor optimale bescherming en een lange levensduur van de vloer.

Gevelreiniging

Bij een woningcomplex is de gevel van het pand net zo belangrijk. Dit is tenslotte het eerste dat bezoekers en bewoners zien. Om de gevel netjes en schoon te houden, is het belangrijk deze tijdig op grondige wijze te reinigen. Afhankelijk van de ondergrond kiezen we voor de meest geschikte methode, zoals hogedrukreiniging, stoomreiniging of droogijsstralen.

Een vast werkprogramma

Voordat we aan de slag gaan, is het belangrijk de schoon te maken ruimte goed te beoordelen. Zo kijken we onder andere naar de entree, de trappenhal, het aantal traptreden, materialen van de omgeving en eventuele aanwezige objecten. Deze informatie nemen we allemaal mee in het opstellen van een werkprogramma. Dit programma vormt de basis voor onze werkzaamheden. We houden ons aan onze afspraken en controleren goed of het programma wordt nageleefd. 

korte lijntjes en persoonlijk contact

 

Zowel voor jou als voor ons is het fijn om vaste aanspreekpunten te hebben. Daarom werken we met vaste teams en eigen projecten. Op die manier wordt de schoonmaakklus routinewerk en kunnen we kwaliteit garanderen. Daarnaast zorgen we voor alle nodige materialen; ook om de trappenhal na de schoonmaak zo goed mogelijk te onderhouden. Meer informatie over het onderhoud van trappenhallen? Neem dan contact op via 0162 45 94 40

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer