Stichting Industriële Reiniging (SIR)

 

Industriële reiniging is dynamisch. Daarom controleert Stichting Industriële Reiniging (SIR) continu of alles goed verloopt. Ze dragen bij aan de ontwikkeling van veilige werkmethoden en apparatuur. Het doel van SIR is dan ook om ervoor te zorgen dat er binnen de industriële reiniging zo veilig mogelijk gewerkt wordt. Hiervoor stellen ze richtlijnen op, die regelmatig aangepast worden. Die richtlijnen zijn eenduidig en moeten nageleefd worden door alle organisaties die de SIR beleidsverklaring ondertekenen. SIR kent verschillende werkterreinen. Een van deze terreinen is Adembescherming.

Adembescherming Hofkens HIG.jpg

Adembescherming Safety Units

Onze Allesreinigers zijn getraind om vakkundig te werken onder zware omstandigheden. Soms moeten zij bij hun werkzaamheden voorzien worden van onafhankelijke adem condities. Zij worden voorzien van Adembescherming via Safety Units, waarmee je via speciale maskers voorzien blijft van voldoende zuurstof. Je kunt niet zomaar met deze Safety Units werken. Ons team wordt daarom altijd eerst getraind en legt schriftelijke en praktijkexamens af om uiteindelijk een SIR certificaat te behalen voor Adembescherming niveau A, B en C. 

Hoogst haalbare SIR certificeringen

Bij Hofkens HIG vinden we kwaliteit en veiligheid het belangrijkste wat er is. We zorgen er daarom te allen tijde voor dat ons team van Allesreinigers vakkundig te werk gaat en kan gaan. Zo voorzien we hen in de juiste opleidingen, aansluitend op de branche waarin zij werkzaam zijn. We hebben de hoogst haalbare SIR certificeringen, waardoor we met adembescherming zelfs werkzaamheden mogen uitvoeren met een zeer hoog acuut risico. 

Vakkundig team van Allesreinigers

 

Hofkens HIG beschikt over de juiste certificeringen voor ons team en het materieel dat zij gebruiken. Hierdoor weet je dat je te maken hebt met een vakkundige partij die van aanpakken weet. Ben jij op zoek naar een specialist voor jouw reinigingsklus? Wij gaan aan de slag met een gericht, op maat gemaakt plan van aanpak. Neem contact op via 0162 45 94 40 en ontdek de mogelijkheden. 

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer