Reiniging van en rondom het spoor

Schoonmaakwerkzaamheden rondom spoorwegen vragen om een strakke planning. Onze Allesreinigers moeten namelijk aan de slag binnen het tijdsbestek dat de treinen niet rijden, de zogehete buitendienststelling. Deadline is dan ook echt deadline. Een goed en realistisch plan van aanpak is dan ook cruciaal. Daarom bespreken we voorafgaand goed door wat er moet gebeuren. Welke werkzaamheden gaan we uitvoeren, wat is de bezetting, welke tijden hanteren we en met welke materialen komen we op locatie. Pas als alles duidelijk is, gaan we aan de slag.

Tunnelreiniging_1.jpg
Tunnelreiniging_2.jpg

Schoon en veilige spoorbaan

Tijdens de buitendienststelling, wanneer de treinen niet rijden, gaat ons team aan de slag. Tijdens het reinigen van spoorwegen en tunnels is het niet alleen belangrijk dat alles grondig wordt schoongemaakt, maar ook dat dit binnen de tijd gebeurt. Zodra de treinen weer gaan rijden, moeten wij namelijk klaar zijn met onze werkzaamheden. Veelvoorkomende reiningingsmethoden die we toepassen op en rondom het spoor zijn:

 

Bekijk foto's

Van tunnelreiniging

Tunnel_1.jpg
Tunnel_2.jpg
Tunnel_4.jpg
Tunnel_5.jpg

WIJ WETEN VAN AANPAKKEN

 

Hofkens HIG staat dag en nacht voor jou klaar! Moeten er reinigingswerkzaamheden verricht worden? Bel ons dan direct op 0162 45 94 40. We luisteren naar jouw wensen en bepalen aan de hand daarvan de meest effectieve en efficiente aanpak. Of het nu gaat om betonblokken reinigen, spoorwegen mosvrij maken, graffiti verwijderen of werkzaamheden aan het redaspoor; we steken graag onze handen uit de mouwen. 

 

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer