CALAMITEITENSERVICE

Een verstopte riolering, wateroverlast of schade aan je pand als gevolg van een brand, storm of inbraak ... Voor dit soort onverwachtse calamiteiten wil je natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing. Schakel daarom zo snel mogelijk de 24/7 calamiteitenservice van Hofkens HIG in! We komen zo snel mogelijk op locatie en lossen de calamiteit op om schade zo veel mogelijk te beperken. Onze Allesreinigers staan dag en nacht voor je klaar! Bel direct naar 0162 45 94 40.

 

Riool ontstoppen

Is jouw riolering verstopt en heb je hierdoor te maken met wateroverlast of een overstroming? Dan wil je niet wachten tot de volgende ochtend voordat je riool ontstopt wordt. Voor deze klus kan je de Allesreinigers van Hofkens HIG inschakelen. Zij staan 24/7 voor je klaar met de juiste materialen en de juiste instelling om uw verstopte riolering te ontstoppen. Of dit nu bij jou thuis of op het bedrijfsterrein moet gebeuren, beiden hebben een specialistische aanpak nodig.

Het kan zijn dat er voor het riool ontstoppen een plan van aanpak gemaakt moet worden voor herstel- en vervangingswerkzaamheden. De Allesreinigers van Hofkens HIG beschikken over de juiste kennis om deze opdracht veilig en betrouwbaar uit te voeren en jouw riolering te ontstoppen.

 

WATEROVERLAST DOOR REGEN

Zomers in Nederland zijn niet meer wat het geweest zijn. Zo regent het vaak pijpenstelen waardoor er wateroverlast ontstaat. De hevige regenval zorgt ervoor dat het riool begint te borrelen door de plotselinge hoeveelheid regenwater, putten die overstromen of kelders die onderlopen. Ook in situaties als wateroverlast die veroorzaakt wordt door regen wil je graag hulp hebben. Hiervoor kan je terecht bij De Allesreinigers van Hofkens HIG.

Wens je niet direct geholpen te worden, maar wil je wel binnen 24 antwoord op je vraag? Vul dan het formulier op en wij nemen contact met je op. 

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer