Schoonmaak bij de oplevering van woningen

Wanneer woningen worden opgeleverd, bijvoorbeeld bij grote nieuwbouwprojecten, moeten de ruimtes opgeruimd en schoon zijn. Nadat er geklust is, is dit vaak nog niet het geval. Vaak is er aan onder andere muren en vloeren nog goed te zien dat er hard gewerkt is. Daarom wordt de woning voor oplevering uitvoerig schoongemaakt, zodat deze helemaal klaar is voor de eigenaren. Vloeren, wanden en richels worden schoongemaakt, net als de gevel, de ramen en het sanitair. Een ervaren partner nodig voor het schoonmaken van woningen voor oplevering? Hofkens HIG staat voor je klaar voor de schoonmaak!

Trappenhal onderhoud Hofkens HIG.jpg

Trappenhal onderhoud

Bij de oplevering van woningen of appartementencomplexen is het belangrijk dat de eerste indruk goed is. Een schoongemaakt en verzorgd trappenhuis draagt hieraan bij! De trappenhal is een veelgebruikte ruimte waar de hele dag door verschillende mensen lopen. Daardoor is het ook een plek die extra snel vies wordt. Logisch dus dat het schoonmaken van trappenhallen daarom vaak wordt uitbesteed aan een professionele partij. Hofkens HIG zorgt voor het complete onderhoud van een trappenhal; we maken de ruimte schoon voor een frisse passage.

Gevelreiniging

Een schone gevel draagt bij aan een positief straatbeeld. Bij de oplevering van woningen is dit natuurlijk ontzettend belangrijk. Onze Allesreinigers gaan vakkundig te werk bij de schoonmaak met de juiste producten. Afhankelijk van de ondergrond van de gevel en eventuele specifieke wensen wordt een geschikte methode toegepast. Denk hierbij aan reiniging met hogedruk, stoom of droogijsstralen. Advies over de juiste gevelreiniging methode? Onze Allesreinigers helpen je verder!

Glasbewassing

Een woning moet er natuurlijk tiptop uitzien bij oplevering. Daarbij horen ook schone ramen. Bij Hofkens HIG ben je dan ook aan het goede adres voor glasbewassing. We hebben alles in huis om dit goed te kunnen doen; de beste producten, gekeurde materialen en natuurlijk onze professionele Allesreinigers. Je kunt erop vertrouwen dat we bij de schoonmaak grondig te werk gaan en voor een glanzend en streeploos resultaat zorgen.

Rioolservice

Bij de oplevering van een woning is het belangrijk dat alles in orde is, ook de riolering. Zijn er ongemakken, zoals verstoppingen of wateroverlast? Schakel dan direct een professionele partij in. Zo voorkom je onnodige schade en verdere problemen. Hofkens HIG heeft een 24/7 calamiteitenservice; we staan dus dag en nacht voor je klaar! Bij ongemakken zijn onze vakkundige Allesreinigers snel ter plaatse om de oorzaak van het probleem te ontdekken en indien nodig, de riolering te ontstoppen.

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

Is er sprake van een calamiteit? Dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom staan de Allesreinigers van Hofkens HIG dag en nacht voor je klaar. Of het nu gaat om wateroverlast, schade aan een pand, een verstopping of een andere onverwachte calamiteit: onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Zelfs op feestdagen! Wil je gebruik maken van onze 24/7 calamiteitenservice? Bel dan naar 0162 45 94 40 en we lossen het op!

Succesverhalen

Succesverhaal WonenBreburg.jpg

Woningcomplex reiniging bij WonenBreburg

We begonnen onze samenwerking met WonenBreburg met woningcomplex reiniging van één perceel. In de tussentijd hebben we dit uitgebouwd tot een tweede perceel in Breda. Dat is natuurlijk het ultieme bewijs dat het accuraat en adequaat handelen van Hofkens HIG heeft geresulteerd in deze mooie gunning en een langdurige samenwerking.

Nill’s zwartwit.jpg

Foodreiniging bij Hill's

De communicatie met Hill's verloopt goed en nodige zaken worden door beide partijen opgepakt. We schakelen snel en pakken door. Dat is echt de kracht. En de ultieme beloning is natuurlijk dat je in de afgelopen jaren wederzijds vertrouwen hebt opgebouwd, wat heeft geresulteerd in een langdurige samenwerking. 

Clauscentrale zwartwit.jpg

Revisiestops bij Clauscentrale Maasbracht

In 2018 begonnen we met onze werkzaamheden bij de Clauscentrale. Een collega startte met Housekeeping en Corvee werkzaamheden, onder supervisie van de klant. We bezochten de locatie vaak om te controleren of alles naar wens was. Door grote tevredenheid kwamen er in de loop der tijd steeds meer opdrachten bij. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ondersteunt Hofkens HIG met revisiesets van drie centrales, waar we diverse werkzaamheden uitvoeren.