Kantoor schoonmaken

In een schone en opgeruimde omgeving presteren werknemers beter. Maar wanneer je met meerdere mensen op kantoor zit, wil het schoonmaken er nog wel eens bij inschieten. Stof hoopt zich langzaam op, prullenbakken zitten in no-time vol en ook de vloer kan wel een poetsbeurt gebruiken. Doordat iedereen op kantoor zich focust op zijn eigen werkzaamheden, heeft schoonmaken niet de hoogste prioriteit. Daarom is het inschakelen van een ervaren schoonmaakbedrijf voor kantoren een uitkomst. Zo kan iedereen werken in een schone werkomgeving en zich beter concentreren op zijn eigen werk. 

Reguliere schoonmaak Hofkens HIG.jpg

Reguliere schoonmaak

Schoonmaakwerk op kantoren bestaat voornamelijk uit reguliere schoonmaak, waarbij we de werkruimtes helemaal in orde maken. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van bureaus, stoelen, kasten en tafels. Ook het stofzuigen en dweilen van kantoor- en vergaderruimtes behoort tot reguliere schoonmaak. Daarnaast kun je de werkzaamheden altijd naar wens aanvullen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook ondersteunen bij het legen van prullenbakken of het schoonmaken van de inventaris. 

Glasbewassing

Een van de diensten die we ook uitvoeren met kantoorschoonmaak, is glasbewassing. Zo wordt je kantoor niet alleen van binnen, maar ook van buiten mooi schoon. Hofkens HIG regelt alles wat hierbij komt kijken; van vakkundige Allesreinigers tot de nodige materialen, zoals ladders en gereedschappen. Daarnaast gaan we altijd veilig te werk. Door gebruik te maken van de beste materialen die beschikken over de juiste normeringen en keurmerken. 

Gevelreiniging

Zijn de kantoorramen netjes schoon, dan valt ineens die vuile gevel wel heel erg op. Het is een van de eerste dingen die je ziet als je aankomt bij een kantoor. Een schone gevel draagt bij aan een prettige ontvangst. Bij het reinigen van de gevel is het gebruik van de juiste materialen en techniek belangrijk. Daar weten onze Allesreinigers alles vanaf! Afhankelijk van de ondergrond reinigen ze de gevel met stoom, hogedruk of droogijsstralen. Hulp nodig? Vraag onze professionals om advies en zij creëren een reinigingsplan op maat.

Vloeronderhoud

Bij een schone kantoorruimte, hoort natuurlijk ook een schone vloer. Er lopen tenslotte dagelijks mensen in en uit en wil collega’s en gasten een fijne werkomgeving bieden. Afhankelijk van het type vloer, bepalen we eerst de geschikte reinigingsmethode. Zo weet je niet alleen zeker dat de vloer effectief schoon wordt, maar ook dat deze langer meegaat door het inzetten van de juiste reinigingstechniek. Of er nu in de kantoorruimte een PVC, natuurstenen, betonnen, tapijten of andere type vloer ligt; onze Allesreinigers pakken het aan. 

Rioolservice

Een verstopt riool is altijd vervelend. Zeker op kantoor, waar vaak grotere groepen mensen werken. Heb je te maken met een verstopte riolering? Of als gevolg hiervan last van wateroverlast? Wacht dan niet te lang! Hofkens HIG staat 24/7 voor je klaar en is snel ter plaatse om ongemakken te verhelpen. Onze Allesreinigers beschikken over de juiste kennis om jouw riolering te ontstoppen en de oorzaak te achterhalen, bijvoorbeeld door een camera inspectie binnen de riolering. Voorkom verdere problemen en neem bij een verstopte riolering direct contact met ons op. 

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

Is er sprake van een calamiteit? Dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom staan de Allesreinigers van Hofkens HIG dag en nacht voor je klaar. Of het nu gaat om wateroverlast, schade aan een pand, een verstopping of een andere onverwachte calamiteit: onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Zelfs op feestdagen! Wil je gebruik maken van onze 24/7 calamiteitenservice? Bel dan naar 0162 45 94 40 en we lossen het op!

Succesverhalen

Succesverhaal WonenBreburg.jpg

Woningcomplex reiniging bij WonenBreburg

We begonnen onze samenwerking met WonenBreburg met woningcomplex reiniging van één perceel. In de tussentijd hebben we dit uitgebouwd tot een tweede perceel in Breda. Dat is natuurlijk het ultieme bewijs dat het accuraat en adequaat handelen van Hofkens HIG heeft geresulteerd in deze mooie gunning en een langdurige samenwerking.

Nill’s zwartwit.jpg

Foodreiniging bij Hill's

De communicatie met Hill's verloopt goed en nodige zaken worden door beide partijen opgepakt. We schakelen snel en pakken door. Dat is echt de kracht. En de ultieme beloning is natuurlijk dat je in de afgelopen jaren wederzijds vertrouwen hebt opgebouwd, wat heeft geresulteerd in een langdurige samenwerking. 

Clauscentrale zwartwit.jpg

Revisiestops bij Clauscentrale Maasbracht

In 2018 begonnen we met onze werkzaamheden bij de Clauscentrale. Een collega startte met Housekeeping en Corvee werkzaamheden, onder supervisie van de klant. We bezochten de locatie vaak om te controleren of alles naar wens was. Door grote tevredenheid kwamen er in de loop der tijd steeds meer opdrachten bij. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ondersteunt Hofkens HIG met revisiesets van drie centrales, waar we diverse werkzaamheden uitvoeren.