Een rioolinspectie voorkomt problemen

Heb je wel eens een verstopt riool gehad? Of ben je bang voor verzakkingen of opgehoopt vuil in het riool? In dat geval kunnen we met geavanceerde technologie snel en gericht een camera inspectie uitvoeren. Met een camera inspectie van de riolering checken we het riool op problemen, zoals lekkages, breuken, verzakkingen of beschadigingen. Zo voorkom je toekomstige kosten en ongemakken. 

hofkenshig.png

Goede inschatting van de situatie

Bij Hofkens HIG staat veiligheid en kwaliteit voorop. Onze Allesreinigers zijn dan ook in staat om, zowel binnen als buiten gebouwen, de rioolinspecties uit te voeren. Deze rioolinspectie wordt grondig uitgevoerd met een professionele rioolcamera, die reikt tot aan de gemeentelijke aansluiting. Zo gaan we heel gericht op zoek naar eventuele problemen in het riool. Onze Allesreinigers zijn in staat om op basis van de camerabeelden eventuele problemen te herkennen. Door een speciale zender, die op de centimeter nauwkeurig aangeeft waar het probleem zich bevindt, kunnen ze vervolgens de ernst van de situatie goed inschatten. Op basis van deze gegevens weten we hoe het probleem gericht verholpen kan worden of waar de riolering moet worden gerepareerd.

Kosten van een riool inspectie

Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen we snel en gemakkelijk de problemen bij het riool vaststellen en oplossen. Onze gespecialiseerde Allesreinigers voorzien je van advies op maat en staan je zo goed mogelijk bij. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden. Wil je een prijsindicatie voor een camera inspectie van het riool? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. 

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

 

Onze Allesreinigers zijn 24/7 inzetbaar voor de uitvoering van industriële werkzaamheden. Heb je een calamiteit of moet er direct actie ondernomen worden om eventuele schade te beperken? Bel voor direct contact naar 0162 45 94 40. Wij staan voor je klaar!

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer