Bescherming van gevels

Na het uitvoeren van gevelreiniging raden we aan om de gevel ook te impregneren. Door het impregneren van de gevel wordt deze beschermd tegen invloeden van buitenaf. Denk aan vorst, schimmel of zure regen. Door deze bescherming heeft je gevel een langere levensduur, mits het impregneren goed uitgevoerd wordt. Laat dit dan ook altijd over aan een professionele partij. Hofkens HIG gaat vakkundig te werk en zorgt dat je gevel goed gereinigd en beschermd is.

hofkenshig.png

Impregneren: wat is het?

Bij het impregneren van de gevel brengen we een vloeistof aan op de muur. Deze vloeistof is waterafstotend en trekt diep in de stenen. De laag die achterblijft beschermt de gevel en voorkomt dat water in de muren trekt. Ook voorkomt deze laag dat vuil, bijvoorbeeld door weersomstandigheden, zich gemakkelijk aan de gevel hecht.

Voordelen van gevel impregneren

Wanneer je gevelimpregnatie laat uitvoeren door een vakkundig bedrijf, ervaar je verschillende voordelen. De belangrijkste is dat je pand beschermd is, wat op den duur zorgt voor het behoud van waarde. 

  • Bescherming tegen vocht in de muren.
  • Voorkomen van vorstschade.
  • Goed voorkomen van het pand.
  • Langere levensduur van de gevel.

KOSTEN GEVEL IMPREGNEREN

 

Voor iedere schoonmaakklus maken we een plan op maat, specifiek gericht op jouw wensen. Het vooraf bepalen van de kosten is daarom lastig. Wil je meer informatie en een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het formulier in of bel naar 0162 45 94 40. Onze Allesreinigers staan voor je klaar!

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer