Op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat voor u de reguliere schoonmaak kan verzorgen? Hofkens HIG is al meer dan 59 jaar in een begrip in de regio Den Bosch. Wij zijn een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf en pakken alle klussen aan. Een bedrijfspand, zorginstelling of openbare ruimte? Geen probleem. Wij streven naar een schone omgeving voor iedereen. Alle reguliere schoonmaak nemen wij graag van u over. Onze honderden Allesreinigers grijpen alles met beide handen aan. Van de dagelijkse schoonmaak tot de periodieke schoonmaak.

 

Reguliere schoonmaak in Den Bosch

Hofkens HIG kent geen schoonmaakklus die onmogelijk is. Uw ruimtes schoonmaken én schoonhouden is waar wij als schoonmaakbedrijf in Den Bosch goed in zijn. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in reguliere schoonmaak. Onder reguliere schoonmaak verstaan we onder andere stofzuigen, stof afnemen, het sanitair schoonmaken en inventaris schoonmaken. Vanzelfsprekend verzorgen wij alle schoonmaaktaken, zodat uw pand altijd goed verzorgd is. Dankzij het gebruik van de allerbeste materialen kunnen wij als schoonmaakbedrijf in Den Bosch met trots zeggen dat wij alle schoonmaakklussen kunnen klaren. 

 

Reguliere schoonmaak op maat

Hofkens HIG is pas tevreden als u dat ook bent. Een schone werk- en leefomgeving is waar we samen naar streven en daarom bepalen we vooraf een gezamenlijk doel. Dit betekent dat wij samen kijken naar uw wensen en welke schoonmaakwerkzaamheden belangrijk zijn om dit te realiseren. Streeft u ernaar dat uw pand dagelijks of periodiek wordt bijgehouden? Bij Hofkens HIG is de reguliere schoonmaak van A tot Z goed geregeld. 

 

Geen zorgen meer over stof en vuil in uw pand of op kantoor? Bekijk onze diensten voor meer informatie. U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

 

 

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk