Dieptereiniging en stoomreiniging

In keukens en in de sanitaire omgevingen binnen diverse branches zijn de hygiëne eisen extra hoog. In keukens worden maaltijden bereid en hier heeft hygiëne direct invloed op onze gezondheid. Maar ook toiletbezoeken wil je voor werknemers en gasten zo aangenaam mogelijk maken. En hoewel het schoonmaken en schoonhouden van deze omgevingen heel belangrijk is, is het soms ook erg lastig. Je hebt namelijk te maken met vervuilde plekken die niet altijd even goed te zien zijn en vaak ook moeilijk te bereiken zijn door vastgeschroefde apparatuur en objecten. Gelukkig weet Hofkens HIG raad! Onze Allesreinigers voeren in dat geval speciale dieptereiniging en stoomreiniging werkzaamheden uit.

wellness_2.jpg

Reinigend en beschermend

Bij dieptereiniging en stoomreiniging demonteren we alle onderdelen die in de weg hangen. Vervolgens reinigen we alle onderdelen en ontkalken ze indien nodig. Met deze methoden komen we zelfs op de meest lastig te bereiken plekjes waar vuil zich ophoopt. Als alle onderdelen gereinigd zijn, desinfecteren we de materialen zodat ze opnieuw klaar zijn voor gebruik. Indien we tijdens de reiniging gebreken ontdekken, geven we dit direct door. Zo weet je zeker dat de sanitaire en keuken omgeving weer volledig hygiënisch is.

Voordelen van stoom- en dieptereiniging

  • 100% gereinigd, 100% klaar voor kwaliteitsinspecties.
  • Langere levensduur van apparatuur.
  • Zelfs de meest onbereikbare plekken worden schoon.
  • Vakkundig team van Allesreinigers.
  • Specifiek plan op maat.

HOFKENS HIG STAAT 24/7 VOOR JE KLAAR

 

Voor diepte- en stoomreiniging schakel je onze vakkundige Allesreinigers in. Zij maken een plan op maat en gaan gericht aan de slag. Wil je meer informatie over deze of een andere dienst? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel ons op  0162 45 94 40.

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer