De ramen van je kantoor zijn als het ware het visitekaartje voor je bedrijf. Je hebt maar een kans om een goede eerste indruk te maken op klanten, dan wil je natuurlijk niet dat de ramen van je kantoor vies zijn. Dit geldt overigens voor het gehele kantoor. Een schoon en goed onderhouden kantoor zorgt niet alleen voor een fijne indruk, maar ook voor meer vertrouwen. De klant ziet dat het bedrijf netjes en georganiseerd is. Maar wie doet deze ‘vervelende’ klusjes? Is er al een schoonmaakbedrijf in handen genomen die zorgt voor de hygiëne op de werkvloer? En voeren zij ook professionele glasbewassing uit?


Wat zijn de voordelen?

Aan een schoon en hygiënisch kantoor zitten meer voordelen dan je denkt. Ook wanneer we het hebben over de ramen. We zetten de voordelen voor je op een rij:
 

  • Sfeer | Een schone werkomgeving draagt bij aan goede sfeer. Werknemers voelen zich meer op hun gemak en zullen productiever zijn.

  • Lichtinval | Mooie en schone ramen zorgen voor meer lichtinval. Veel natuurlijk licht zorgt voor een betere concentratie, een gelukkiger gevoel en een lichter interieur. Glasbewassing op kantoor zorgt ervoor dat kantoorramen schoon zijn en veel natuurlijk licht doorlaten. 

  • Veiligheid | Vooral wanneer je te maken hebt met meerdere verdiepingen is glasbewassingen een moeilijke, maar vooral gevaarlijke klus. Wanneer je dit uitbesteedt, hoef je je hierover niet druk te maken. Zo kun jij je focussen op andere belangrijke zaken.

Om het beste resultaat te behalen, is het belangrijk dat het beste materiaal gebruikt wordt. Onder glasbewassing materiaal vallen bijvoorbeeld de schoonmaakartikelen, professionele gereedschappen ladders. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat een glazenwasser op een stabiele ladder staat, over de juiste normering beschikt en in bezit is van een keurmerk.


Professionele glasbewassing uitbesteden

Wil je de glasbewassing van jouw pand uitbesteden? Kies dan voor een ervaren en professioneel bedrijf. Hofkens HIG is een schoonmaakbedrijf in Oosterhout en Breda neemt je deze taak graag uit handen. Onze Allesreinigers staan voor je klaar om met de juiste certificeringen en middelen aan de slag te gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact op.

hofkenshig.png