Hofkens HIG is een echt familiebedrijf. Al 59 jaar maken wij ons hard voor jouw gezondheid en veiligheid. Bij Hofkens HIG staan wij voor kwaliteit, veiligheid, service en een klantgerichte, persoonlijke benadering. Binnen deze pijlers zijn wij er voor jou.


INDUSTRIËLE REINIGING

Een van de diensten die Hofkens HIG aanbiedt is het reinigen van industriële omgevingen. Hierbinnen bieden we een hele waslijst aan opties aan, zodat deze volledig aansluit op jouw wensen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Tilburg om iets te laten reinigen door middel van hogedruk? Dan ben je bij Hofkens aan het juiste adres. 


SCHOONMAAKONDERHOUD

Veel bedrijven hebben niet genoeg capaciteit om zelf de schoonmaak bij te houden. Ook tijd en kennis kunnen een belemmering vormen. Een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf helpt je hierbij. Zo zijn de Allesreinigers van Hofkens bijvoorbeeld op de hoogte van alle laatste ins- en outs op het gebied van schoonmaak, zijn ze goed geschoold en werken ze enkel met de beste materialen. Wij bieden naast industriële reiniging ook schoonmaakonderhoud voor bedrijven. Denk hierbij aan: vloeronderhoud, schoonmaak van kantoren en glasbewassing. 


VOEDINGSINDUSTRIE

Een andere sector waar Hofkens zich op focust is de schoonmaak binnen de voedingsindustrie. Veel ondernemers die met voeding werken, hebben deze sterke focus op zaken als voedsel houdbaarheid en omzetsnelheid, maar onderbelicht is vaak het treffen van de juiste schoonmaakoplossingen. In deze branche is het extra belangrijk dat er goed wordt schoongemaakt. Hofkens zet daarom enkel gespecialiseerde schoonmakers  in voor deze sector. 


24/7 RIOOL- EN CALAMITEITENSERVICE

Hofkens HIG staat voor je klaar, iedere dag. Daarom bieden we een 24/7 calamiteitenservice aan. Wanneer het riool verstopt zit en je last hebt van wateroverlast, dan wil je niet wachten tot de volgende ochtend. Schakel daarom een schoonmaakbedrijf in de regio Den Bosch in. Wij staan voor je klaar!
 

Wij van Hofkens zijn er voor jou. Ook voor bijvoorbeeld glasbewassing of gevelreiniging. Alles wat je wil uitbesteden, kan je uitbesteden bij Hofkens HIG!

hofkenshig.png