Schoonmaakwerk op kantoren is erg belangrijk. De algemene hygiëne op kantoor heeft niet alleen invloed op de gezondheid van je personeel, maar zorgt er ook voor dat mensen productiever zijn. Zo verhoogt een schoon kantoor de arbeidsmotivatie en verlaagt het het ziekteverzuim van medewerkers. Een van de grootste ergernissen van medewerkers op kantoor is dan ook een slechte hygiëne. Van vies sanitair en stoffige bureaus tot overvolle afvalbakken en vuile vaat die er al een paar dagen staat. Mensen ergeren zich hieraan en kunnen zich hierdoor minder goed concentreren op hun werkzaamheden. Om nog maar te zwijgen over de uitstraling van je bedrijf naar bezoekers toe.
 

Genoeg redenen om het schoonmaakwerk op kantoor direct aan te pakken. Maar welke mogelijkheden bestaan er voor schoonmaakwerk op kantoren? Wij vertellen je er graag meer over in deze blog.


Regulier schoonmaakwerk kantoren

Regulier schoonmaakwerk volstaat doorgaans voor schoonmaakwerk op kantoor. Reguliere schoonmaak bestaat voornamelijk uit het stofvrij maken van werkruimtes. Denk hierbij aan het afnemen van stof van bureaus en kasten en het stofzuigen en dweilen van de vloer. Vaak kan dit type schoonmaakwerk worden aangevuld met andere taken binnen de schoonmaak, zoals het legen van prullenbakken en het schoonmaken van het sanitair.


Specialistisch schoonmaakwerk

Naast regulier schoonmaakwerk op kantoren is er soms ook specialistisch schoonmaakwerk nodig. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om houten-, PVC-, linoleum-, of marmeren vloeren op kantoor regelmatig deskundig te laten reinigen. Niet alleen voor de hygiëne, maar ook voor het behoud van de vloer. Bij specialistisch schoonmaakwerk voor kantoren kun je ook denken aan het laten reinigen van een gevel of periodiek een grondige dieptereiniging met bijvoorbeeld hoge druk, stoomreiniging of desinfectie.


Schoonmaakwerk op maat

Omdat elk bedrijf en elk pand anders is gaan wij graag het gesprek aan om het reinigingsstuk in kaart te brengen. Aan de hand van deze informatie stellen wij een schoonmaakprogramma op maat op. Onze Allesreinigers gaan vervolgens met de juiste kennis en middelen aan de slag met het schoonmaakwerk.
 

Wil je meer weten over het schoonmaakwerk op kantoren? Neem dan contact met ons op! met ons op.

hofkenshig.png