Het periodiek schoonmaken van scholen is belangrijk voor zowel basisscholen als middelbare scholen en universiteiten. Natuurlijk is het in eerste instantie belangrijk dat scholen hygiënisch zijn om de verspreiding van virussen en ziektekiemen te voorkomen. Toch is er nog een een groot voordeel aan een schone school; het draagt namelijk positief bij aan de eerste indruk van de school. Zo creëer je een voorkeurspositie bij andere scholen in de buurt. Ook ouders willen natuurlijk dat hun kinderen zich bevinden in een hygiënische omgeving. 


Reguliere schoonmaak voor scholen

Met reguliere schoonmaak worden klaslokalen, lerarenkamers en kantines stofvrij gemaakt, wordt er gedweild en worden de prullenbakken geleegd. Dit type schoonmaakwerk kan worden aangevuld met andere vormen van schoonmaakonderhoud. Zo levert Hofkens HIG eventueel ook servicewerkzaamheden en kun je bij ons ook terecht voor sanitaire dienstverlening en een 24/7 calamiteitenservice.


Kwaliteit zit in de details

Hofkens HIG streeft naar langlopende relaties. Dit doen we door het leveren van constante kwaliteit en uitstekende service. Daarom werken we uitsluitend met goed opgeleide en gemotiveerde Allesreinigers die jouw wensen kennen en waarmaken. Onze Allesreinigers hebben jarenlang ervaring met dagelijkse en periodieke schoonmaak op scholen. Ze kennen alle ins en outs omtrent de wetten en regels rondom hygiëne. Zo zijn zowel leerlingen als docenten en ouders verzekerd van een schone school. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Oosterhout of een schoonmaakbedrijf in Breda? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

hofkenshig.png