Is de riolering verzakt? Dan is dit een vervelende complicatie. Een verzakking van het rioleringsstelsel ontstaat wanneer een pand is verzakt of de grond is ingeklonken. Wanneer de riolering verzakt is, kan de riolering niet meer stromen. Hierdoor hoopt het water en vuil op en raakt de verzakte afvoerleiding uiteindelijk verstopt. Iets wat je natuurlijk wilt voorkomen. Is jouw riolering verzakt of ben je benieuwd wat je ertegen kunt doen? Lees dan snel verder.


RIOLERING VERZAKT? ZO HERKEN JE HET!

Een verzakte riolering kan voor veel problemen zorgen. Wanneer de verzakking niet wordt verholpen, blijven deze problemen terugkeren. Het is daarom van belang en verzakking op tijd te herkennen en te verhelpen. Je herkent een rioolverzakking aan de volgende punten:

 

  • terugkerende verstoppingen;
  • rioolstank;
  • complete verstopping in het toilet of de badkamer;
  • schimmel;
  • water en vet in de kelder of kruipruimte. 


VOORKOMEN BETER DAN GENEZEN

Het is niet altijd mogelijk om een verzakte riolering te voorkomen. Maar, je kunt de kans op verzakking wel verkleinen. Zo kun je een flexibel aansluitingsstuk aansluiten, die kleine verzakkingen tegengaat. Wanneer dit niet voldoende is, kan je de verzakte riolering laten herstellen bij Hofkens HIG. 


VERZAKTE RIOLERING HERSTELLEN, HOFKENS HIG HELPT!

Vermoed je dat er sprake is van een verzakte riolering? Dan helpen wij je verder. We beginnen met een inspectie door middel van rookdetectie of camera-inspectie. Zodra het probleem is gedetecteerd, kijken we samen naar de beste oplossing. Het echte werk kan beginnen. Onze goed geschoolde Allesreinigers hebben de juiste kennis en expertise en herstellen jouw riool binnen no-time.

 

Heb je snel professionele rioolservice nodig? Neem dan contact met ons op via ons calamiteitennummer 0162 72 77 52 of stuur een bericht naar onze klantenservice.

hofkenshig.png