Vervuiling, verzakking of ingroei van wortels; iets waar ieder riool na verloop van tijd mee te maken krijgt. Hofkens HIG houdt jouw riool schoon en de afvoercapaciteit optimaal. Door je riool te laten reinigen, voorkom je verstopping, lekkage en andere vormen van riooloverlast. Een hogedrukreiniging van Hofkens HIG is hiervoor de perfecte oplossing! 


RIOOLREINIGING

Is er sprake van een rioolprobleem, zoals een verstopping of rioollucht? Dan kun je eerst een rioolinspectie laten uitvoeren. Blijkt hieruit dat het rioolprobleem is ontstaan door een vervuild riool? Dan kun je deze bij ons laten reinigen. Rioolreiniging is specialistisch werk waarvoor je een professional in wilt huren. Zo kom je zonder risico van je rioolproblemen af. 


RIOOL DOORSPUITEN

Als het gaat om rioolreiniging, maken we vaak gebruik van reiniging door middel van hoge druk. De hoge druk zorgt ervoor dat het vuil fijngemaakt wordt en wegspoelt, waardoor leidingen direct weer goed doorlopen. Een snelle, efficiënte en duurzame oplossing, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van chemicaliën. 


MINDER KANS OP RIOOLPROBLEMEN

Als de leidingen op professionele wijze zijn schoongemaakt, is het belangrijk om dit zo te houden. Een aantal simpele regels dragen hier al aan bij. Het klinkt misschien logisch, maar gebruik je toilet niet als afvalbak. Gooi er geen producten in die er niet voor bestemd zijn, zoals natte doekjes of luiers in. Dit zijn producten die regelmatig de oorzaak zijn van een verstopping. Wees daarnaast ook voorzichtig met ontstoppingsmiddelen. Wanneer je dit soort producten verkeerd gebruikt, kan het de verstopping namelijk zelfs verergeren. Lees daarom voor gebruik altijd de instructies en houdt je aan de voorschriften.


HOFKENS HIG HELPT

Om een verstopte riolering te voorkomen, is het belangrijk om snel te reageren. Om die reden heeft Hofkens HIG een speciale calamiteitenservice. Onze allesreinigers staan dag en nacht paraat om in actie te komen voor jouw rioolproblemen. Wij zorgen voor een snelle oplossing! Wil je meer weten over het doorspuiten van je riool of heb je nog vragen naar aanleiding van deze blog? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

hofkenshig.png