industriële reiniging

Op het gebied van industriële reiniging is Hofkens HIG jouw partner. De Allesreinigers voelen zich thuis in de lichte en zware industrie en helpen je maar al te graag met het uit handen nemen van diverse reiniging en schoonmaakactiviteiten wat betreft industriële reiniging. Je kunt kiezen voor één schoonmaak activiteit, maar ook voor een combinatie van meerdere. Industrieel reinigen is bekend terrein bij de Allesreinigers en je kunt dit met een gerust hart aan ze overlaten.

 

Industrieel reiniger van Hofkens HIG inzetten

Alle ins en outs van industrieel reinigen is bekend bij de Allesreinigers van Hofkens HIG. Alle medewerkers zijn professioneel opgeleid en ons materieel is SIR gekeurd. De Allesreinigers zorgen voor een optimaal eindresultaat en werken volgens de kernwaarden van Hofkens HIG:
 

Verschillende werkzaamheden industriële reiniging

Onder industrieel reinigen kunnen verschillende reiniging en schoonmaak activiteiten vallen. Denk bijvoorbeeld aan:

Het maakt voor de Allesreinigers van Hofkens HIG niet uit welke vorm van reiniging dit betreft, zij klaren graag deze klus. Daar komt bij dat zij 24/7 inzetbaar zijn voor de uitvoering van één of meerdere reinigingstechnieken. Heb je een calamiteit en moet er direct actie ondernomen worden om eventuele schade te beperken? Dan staan de Allesreinigers voor je klaar!

 

Heb je een specifieke reinigingsklus of vraag? wij zijn De Allesreinigers, neem contact met ons op voor een passende oplossing. Voor direct contact bel 0162 45 94 40 of bereik ons via klantenservice.

 

Vrijblijvende offerte

Meer informatie over

deze dienst of andere diensten van  Hofkens HIG? 

 

vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

*
  • Oosterhout
  • Westervoort
  • Wijster
  • Moerdijk