ATP-metingen met swabs

In de voedingsindustrie is hygiëne extra belangrijk. Een schone productieomgeving heeft namelijk directe invloed op de kwaliteit van de producten en onze gezondheid. Het is dan ook niet gek dat deze ruimtes aan de strengste eisen moeten voldoen. Als specialist binnen de food branche zorgt Hofkens HIG dat deze geëiste kwaliteit nagestreefd wordt. Een van de methoden die we hiervoor inzetten, is de ATP-meting met swabs. Deze ATP-meting is een snelle hygiëne meting die je voorziet van inzichten die met het blote oog niet te zien zijn.

hofkenshig.png

Voldoe aan de kwaliteitsnormen

De ATP-meting controleert de aanwezigheid van adenosinetrifosfaat (ATP). Het is een nauwkeurige indicator die na iedere reiniging de hygiëne status verifieert. Het meten van de hygiëne helpt bij het vaststellen van mogelijke voedselveiligheidsgevaren tijdens het voorbereiden, produceren, verpakken of distribueren van voedsel. Wanneer je deze gevaren tijdig detecteert wordt het besmettingsniveau verlaagd en de kwaliteit verhoogd. Zo ben je er zeker van dat jouw productieruimte voldoet aan de kwaliteitsnormen.

Voordelen ATP-test

  • Direct inzicht in aanwezigheid adenosinetrifosfaat.
  • Te gebruiken voor omgeving, materialen en uitrustingen.
  • Zelfs voor moeilijk bereikbare plekken.
  • Garantie op de vereiste hygiëne status.

24/7 bereikbaar

 

Bij Hofkens HIG zijn we 24/7 bereikbaar. Heb je een calamiteit in een productieruimte en moeten we zo snel mogelijk ter plaatse komen? Bel ons dan op 0162 45 94 40 en wij helpen je verder.

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer