Reiniging van kantooraccessoires en apparatuur

Bijna iedere dag werken we achter onze computer. Een toetsenbord bevat dan ook ontzettend veel bacteriën. Je ziet het misschien niet, maar op en tussen de toetsen verzamelt zich veel viezigheid. Hofkens HIG snapt dat een werkplek schoon moet zijn. Vanzelfsprekend zorgen we dat alles er schoon uitziet. We stofzuigen en moppen de vloer en legen de prullenbakken. Maar ook wat je niet ziet, pakken we aan. Zo nemen we onder andere kasten en bureaus af en worden ook de toetsenborden schoongemaakt. Dit is tenslotte de plek waar medewerkers het grootste deel van hun dag doorbrengen. 

kantoren_2.jpg

Reinigend en beschermend

Bij het reinigen van kantoorapparatuur en kantooraccessoires, zoals computers, printers, toetsenborden en muizen, is het belangrijk dat je weet wat je doet. Laat dit daarom altijd aan ons vakkundige team van Allesreinigers over. Zij weten als geen ander hoe ze alle materialen vrij moeten maken van stof en bacteriën. Ook kunnen zij alle materialen vervolgens beschermen met een desinfecterende coating. Zo geniet je extra lang van een schone, hygiënische werkplek.

Voordelen van kantoorapparatuur reiniging

  • Fijne, schone werkomgeving.
  • Bacterie- en stofvrije apparatuur en accessoires.
  • Langere levensduur van apparaten.
  • Extra lange bescherming door speciale producten.
  • Aan te vullen met reguliere schoonmaak.

vrijblijvende offerte

 

Hofkens HIG is werkzaam binnen uiteenlopende branches. Van industrie tot kantoren. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen of bel ons op 0162 45 94 40.

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer