Levering sanitaire middelen

Het schoonmaken van sanitair is de eerste stap naar betere hygiëne. Maar het is vooral ook belangrijk dat sanitaire ruimtes schoon blijven. Daarom is het schoonmaken van sanitair een periodieke dienstverlening en kun je bij Hofkens HIG óók terecht voor de levering van sanitaire middelen. Hierbij kun je denken aan toiletpapier, zeep en desinfectie. Sanitaire middelen worden eens in de vier weken geleverd via onze partner CWS en dagelijks aangevuld en gecontroleerd door onze Allesreinigers. Is er iets niet meer op voorraad? Of is er een ander probleem? Dan schakelt Hofkens HIG meteen met CWS. Zo heb jij er verder geen omkijken naar.

Levering Sanitaire Middelen Hofkens HIG.jpg

Sanitaire middelen

Onder sanitaire middelen valt een brede range aan producten. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor:

  • Alles voor het wassen en drogen van handen
  • Zeep
  • Desinfectie
  • Dameshygiene
  • Toiletpapier
  • Luchtverfrissers
  • Schoonloopmatten bij de entree

Eén aanspreekpunt, wel zo makkelijk

Bij Hofkens HIG maken we het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. Schoonmaken is ons specialisme, maar goede service vinden we minstens zo belangrijk. Daarom werken we samen met een betrouwbare partner, gespecialiseerd in levering van sanitaire middelen, maar blijven wij aanspreekpunt voor de gehele dienstverlening. Is er iets niet in orde? Of ben je door je voorraad heen? Onze Allesreinigers staan voor je klaar. 

 

Wil je meer weten over de levering van sanitaire middelen? Neem dan contact met ons op via 0162 45 94 40.

24/7 bereikbaar

 

Bij Hofkens HIG zijn we 24/7 bereikbaar. Is er een calamiteit en moeten we zo snel mogelijk ter plaatse komen? Bel ons dan op 0162 45 94 40 en wij helpen je verder.

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer