Ongedierte bestrijding

Tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden krijgen we er nogal eens mee te maken: ongedierte. En niets is vervelender dan overlast door bijvoorbeeld ratten, muizen, vliegen, wespen, zilvervisjes of houtwormen. Maar ook schimmels, mollen en duiven kunnen voor enorme overlast zorgen. Ongedierte is niet alleen erg slecht voor de hygiëne, ook kunnen muizen, ratten en insecten schade aanbrengen aan muren, kozijnen, plafonds en goederen. Omdat onze Allesreinigers pas vertrekken als alles écht schoon is, behoort ook ongedierte bestrijding tot onze dienstverlening.

Riolering Hofkens HIG.jpg

Bestrijding door een professional

Waarom is het zinvol om ongedierte te laten bestrijden door een professional? Kun je dat niet gewoon zelf? Bestrijdingsmiddelen die je koopt in de supermarkt zijn slecht voor de gezondheid en veel minder effectief. Vaak zijn niet alle beestjes dood of keren ze gewoon weer terug. En als je last hebt van ongedierte, wil je natuurlijk dat deze na bestrijding voorgoed verdwijnen. Tot slot is het nogal een complexe en vaak nare klus en zit je na bestrijding van de diertjes nog met de rotzooi die ze hebben achtergelaten. Onze Allesreinigers zorgen ervoor dat ook alle achtergebleven sporen zorgvuldig worden schoonmaakt. Dat is wel zo hygiënisch.

Ongedierte inspectie

Niet in alle gevallen van overlast worden ook daadwerkelijk beestjes waargenomen. Soms heb je alleen te maken met schade, uitwerpselen of andere sporen die erop wijzen dat je last hebt van ongewenste bezoekers. Als er sprake lijkt van ongedierte, voeren we eerst een inspectie uit. Er wordt onderzocht of er daadwerkelijk ongedierte aanwezig is, om welke diertjes het gaat en wat de omvang is van het probleem. Hierop volgt een plan van aanpak met een behandeling die voor jouw situatie het meest effectief is. Maar voor iedere situatie geldt: ongedierte moet zo snel en effectief mogelijk worden bestreden. 

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR

 

Hofkens HIG is al jarenlang actief in de schoonmaakbranche. Ons team van Allesreinigers weet als geen ander hoe ze de meest uitdagende schoonmaakklussen moeten klaren. Juist in situaties die vragen om een snelle en effectieve oplossing gaan ze graag voor je aan de slag. Dus heb je last van ongedierte? Of wil je meer weten over ongedierte bestrijding? Vul dan het formulier in of neem contact op met 0162 45 94 40

Offerte aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DEZE DIENST EN ONZE WERKWIJZE? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Drag & Drop hier je bestand of zoek op jouw computer